En kopimaskine er mere end du tror

Nu tror du sikkert, at det rabler helt for denne side, for hvad hulen er det specielle ved en kopimaskine. Det eneste den skal kunne er vel at printe et par prints ud i ny og næ. Men en kopimaskine er langt mere end det.

I virksomheder er kopimaskinen et meget vigtigt element. Det er naturligvis ikke den, der hverken får flere kunder i biksen, eller gør en virksomhed til verdens bedste arbejdsplads. Men en kopimaskine har en stor andel i om dag glider uden fejl. mange virksomheder bruger hjemmesiden www.kopimaskinepriser.dk, hvor det er muligt at indhente flere tilbud på en kopimaskine, så den passer til virksomhedens behov.

Hvad kan en kopimaskine så?

Det lyder absurd, men virksomheder bruger faktisk op til 50.000 kroner på en god kopimaskine.
I første omgang lyder det af en stor omgang, men du glemmer lige nogle ting. Først og fremmest er det vigtigt, hvis man ofte skal vise materiale frem til kunder og andre samarbejdspartnere, at man kan vise materialerne i ordenlig kvalitet, for at fremstå professionel.

Endvidere er det vigtigt, hvis man har mange ansatte, at man ikke konstant står i kø ved papirmaskinen. det er tidsspild. Derfor kan det være vigtigt, at kopimaskinen kan printe med stor hastighed. Du tænker “ja ja, det er da ligemeget”, men hvis du har 50 anasatte, der skal printe flere tilbud ud hver dag, og hver tilbud tager måske 5 minutter. Så er det faktisk mange timer hver dag, der går med printning…

Endvidere kan en kopimaskine idag ikke blot bare lave kopi og prints. Det er essentielt for flere virksomheder, at den scanne og faxe. Jo flere funktioner, som kopimaskinen skal have, jo dyrere bliver det. Derfor kan virksomhederne bruge så mange enge på dem

Typer af kopimaskiner

Der findes nogle forskellige kopimaskiner, som du kan se her.

  1. Monokron kopimaskiner, som er kopimaskiner der kun kan printe i sort
  2. Farvekopimaskiner, som er i stand til at printe i farver også.
  3. Multifunktionelle kopimaskiner, der udover at kunne printe og kopiere også kan scanne, faxe etc.
  4. Netværkskopimaskiner, der kan kobles på kontorets net, så folk undgå ventetid ved kopimaskinen

Køb, leje eller lease af kopimaskine

Hvis du som virksomhed skal ud og investere i en kopimaskine, skal du blot beslutte dig for, om du vil købe den, leje den, eller lease den.
Hvis du har de fornødne likvider, kan det helt klart bedst betale sig at købe kopimaskinen, da det er billigst over tid.