Glæden ved køb på lån – er der nogle ulemper?

Hvis du er kvinde så kender du det helt sikkert, og hvis du er mand så burde du tage at prøve det. Jeg snakker om at shoppe sig glad. Hvis man har en dårlig dag eller måske endda er inden i en dårlig periode, så hjælper det at købe noget lækkert til sig selv. Hvis ikke man har råd til det, kan man da bare tage et hurtigt og nemt lån, og så betale det tilbage når det bliver den 1. Din hjerne vil takke dig for at forkæle dig selv og dit humør vil atter stige.

Tag en tur i butikker

Når man skal købe sig glad, er det godt at gå et sted hen med mange butikker. Det kan f.eks. være en shoppe gade som Strøget hvor butikkerne ligger klods op og ned af hinanden, eller et shopping center hvor man ved at der er butikker som falder i ens smag. Det giver en god fornemmelse at købe noget tøj som man selv synes ser godt ud på en, og på magisk vis bliver man glad igen. Det kan også være at man i lang tid har gået og kigget gennem butiks vinduet efter en ting, som man alligevel ikke har undet at købe fordi den var lidt dyr. Hvis man gerne vil købe sig glad, så køb den ting. Køb det du ellers synes var lidt for dyrt og vent med at tænke over pengene.

Forkæl dig selv

Istedet for at købe tøj eller ting, kan du købe en oplevelse til dig selv. Det skal være en oplevelse hvor du føler dig forkælet, da det vil lede til at du bliver i godt humør. Nogle mennesker vil foretrække selv forkælelse som spa bad, massage eller ansigts maske, mens andre hellere vil opleve noget vildt for at få adrenalinen op at køre.

For mange er det også et løft til humøret at tage i fitness center eller på anden måde at dyrke motion. Dette er selvfølgelig en super nem måde at komme i godt humør på. Hvis det er motion der skal til, kan man f.eks. tage en tur i svømmehallen, eller bare løbe eller cykle en rigtig lang tur. I svømmehallen er det muligt at kombinere selv forkælelse med motion, hvis svømmehallen har et wellness område. I disse områder er der som regel ikke blot sauna, men også damprum, massage brusere, spa bade og sauna gus. Det er en virkelig lækker oplevelse, som man ikke kan komme i andet end godt humør af at opleve.