kontor

Kontorindretning

Kontoret er et sted, hvor mange tilbringer meget af deres tid, og derfor er det meget vigtigt, at man indretter det som ens eget hjem, der skal give en følelse af komfort og et professionelt miljø, især for førstegangsbesøgende.

Kontoret repræsenterer et effektivt billede af ens virksomhed, og det er både en praktisk arbejdsplads og et indbydende miljø for besøgende og kolleger. Først og fremmest er det vigtigt, at man skal tænke over, hvordan man kan integrere sin virksomheds branding ind i kontorets indretning. Dernæst skal man overveje, om man får det rigtige første indtryk af receptionsområde, som skal have de nye anlæg og neutrale farver/maling.

Bestil tilbud på kopimaskiner, kaffeautomater og telefonsystemer her: www.ekspertvalg.dk

Valg af møbler for kontorets indretning er det vigtigste, og det er en god idé, at man vælger at købe kontormøblerne et stykke ad gangen i stedet for som et sæt, fordi man har flere muligheder, hvis man vælger at købe enkelte stykker med lignende stil og farve. På den måde er det også muligt at spare penge, og ingen kan se forskellen.

Nu om dage behøver man faktisk ikke at bekymre sig over at sætte kontorets dokumenter, fil kasser og andre papirer i et sted på kontoret som man plejede at gøre det i de gamle dage, fordi alt foregår elektronisk. Man kan indgive eller kassere dokumenterne elektronisk, og på den måde er der ikke meget rod, og alt er i orden. I et ryddeligt kontor føler man sig mere energisk og organiseret.

kontor

For at få mere plads på kontoret, skal der skabes funktionelle rum til specifikke aktiviteter, dvs., at alle filer og arkiver skal placeres i et område og kopimaskiner, printer og fax-maskiner skal være i et andet område.

For enhver virksomhed er det meget normalt at oprette dedikerede lagerområder for almindelige kontorartikler og udstyrer, og man kan genpåfylde dem efter behov.

Kaffepauser

At holde kaffepauser på arbejdet er meget normalt og det er en vigtig del af arbejdspladskultur, som hjælper en at genoplade sin energi, især til stressende arbejde. For at skabe mere effektivitet i arbejdskraft er det helt fantastisk at have kaffeautomater til de ansatte og gæster på kontoret, så de kan nyde deres pauser, og det vil også skabe en venlig atmosfære i en virksomhed. Normalt står en kaffeautomat i kantinen eller i et køkken, og når man trænger til en kop kaffe, kan man bare gå over i kantinen eller køkkenet og fylde sin kop op.

Sidst men ikke mindst er det essentielt at oprette et telefonsystem i en virksomhed. En virksomhed uden et telefonsystem er udueligt, derfor skal der være et telefonapparat ved hvert bord på kontoret. Telefonsystemet gør det muligt, at flere telefoner kan anvendes i et sammenkoblet system, og man kan nemt bruge telefonsystemets forskellige funktioner for håndtering og overførelse af opkald osv. Ved hjælp af telefonsystemer kan man kommunikere og dele oplysninger med andre og det gør arbejdet meget let.