Pas på med at fixe solcelleanlægget selv

For et par uger siden lagde jeg mærke til, at mit solcelleanlæg ikke fungerede som det skulle. Jeg kunne til min forundring se, at anlægget producerede langt mindre energi end normalt. Jeg besluttede mig for at tage en tur op på taget og tjekke det ud – det skulle jeg aldrig have gjort.

Jeg kunne konstatere, at der var tale om en løs forbindelse på solcelleanlægget, og det var ikke svært at få det fixet. Problem opstod først efter reparationen.  Jeg trådte simpelthen på en løs tagsten, og det næste jeg husker er at jeg ligger på græsplænen med smerter i hele kroppen.

Health insurance

På skadestuen konstaterer de, at jeg har brækket mit højre ben. Jeg følte mig lykkelig over, at der ikke er langt fra mit tag og ned. Desuden sendte jeg en venlig tanke til min ven, der arbejder for mikonomi.dk, som personlig hjalp mig med at strikke en god ulykkesforsikring sammen.

Takket være min ulykkesforsikring blev min hverdag meget nemmere at komme igennem efter min skade. Da jeg havde en tilvalgsdækning som straks giver erstatning , får jeg både økonomisk støtte til taxakørsel til og fra arbejde og til hjælp derhjemme. Nu venter jeg sådan set bare på at få vurderet om der er grundlag for erstatning ved varigt mén.

Ulykkesforsikring – en rigtig god idé

En ulykkesforsikring er en rigtig god ide at have. Som sagt venter jeg lige nu på en afgørelse om, at jeg kan få en erstatning ved mén. Da man allerede kan få erstatning ved 5% mén er jeg fortrøstningsfuld.

Herudover er en ulykkesforsikring også rigtig handy, hvis du skal til genoptræning efter en skade. Her dækker forsikringen nemlig for de udgifter der måtte følge i forbindelse med genoptræningen.

Da jeg ringede til mit forsikringsselskab og fortalte dem om ulykken og skaden, var de endda så så venlige og ærlige at de spurgte mig om jeg havde skader andre steder på kroppen. Jeg kunne forstå, at jeg eksempelvis kunne få erstatning hvis jeg havde fået brækket en tand, men dette var nu ikke tilfældet.

Jeg er derfor virkelig taknemmelig for den forsikring, som jeg fik strikket sammen med min ven. Jeg kan forstå på ham, at det snart bliver muligt at sammenligne og købe forsikringer direkte på mi konomi.dk, men jeg håber nu at jeg ikke får brug for min forsikring igen. I hvert fald ringer jeg til en installatør næste gang der er noget i vejen med mit solcelleanlæg!