Sådan kan du sikre din økonomi

Sådan kan du sikre din økonomi

På Mikonomi.dk, kan du få et overblik over dine muligheder i forhold til a-kasser. Ved hjælp af deres sammenlignings tjeneste har du mulighed for at finde den billigste a-kasse hurtigt og nemt!

Fordelene ved en a-kasse

Med en a-kasse bliver du sikret økonomisk tryghed i form af udbetalingen af dagpenge i tilfælde af arbejdsløshed. Du kan modtage dagpenge i op til 2 år.

Størrelsen på beløbet varierer i forhold til din forrige indtjening, så en selvstændig erhvervsdrivende og en lønmodtager modtager ikke nødvendigvis det samme beløb.

Udover dagpenge har du også mulighed for at tilmelde dig en lønsikring eller efterløn. Med en lønsikring har du mulighed for at modtage op til 80% af din tidligere løn og med en efterløn har mulighed for at trække dig tilbage fra arbejdsmarkedet op til 5 år før pensionsalderen.

Dine muligheder

Du har også mulighed for at få adgang til andre relevante medlemsfordele, når du tilmelder dig en a-kasse. Først og fremmest hjælper din a-kasse dig med at komme så hurtigt som muligt med at komme tilbage på arbejdsmarkedet.

Dette er muligt takket være deres kompetente sparring, der har til formål for at forbedre din jobsøgnings evner ved hjælp af vejledning omkring dine jobmuligheder samt rådgivning angående til udarbejdelse af dit CV og din motiveret ansøgning.

Du får også adgang til andre tilbuds såsom kompetenceudviklende kurser, som er med til at forbedre og udvikle dine faglige egenskaber. På denne måde bliver du anset som en  mere attraktiv kandidat ude på arbejdsmarkedet. I nogle a-kasser modtager du også en lang række rabatter til deres samarbejdspartnere.

Den rette a-kasse

Det kan være meget svært at vælge en a-kasse, da de fleste ligner hinanden. De ligger alle sammen mellem 400-500kr og de har stortset det samme hovedformål. Derfor kan det være svært at sammenligne dem.

Dog gør Mikonomi.dk opgaven lettere for dig. Hos dem kan du finde en billig a-kasse med de rette kvalifikationer for dine behov og ønsker takket være deres brugervenlige sammenligningstjeneste og deres brugbare indlægs.

På den måde kan du få et bedre overblik over dine muligheder i a-kasse verdenen, da de informerer dig omkring deres beliggenhed, deres priser og din muligheder i forhold til fagforening, lønsikring og efterløn.