Spar en herregård på din varmeregning

Kalenderen skriver januar måned, hvilket er forbundet med sne, kulde varme sokker og dyre varmeregninger.
For mange er det dejligt, efter en lang arbejdsdag, at komme hjem til et varmt hjem, der kan holde minusgraderne for døren. Derfor bruger vi også et hav af penge på at varme vores hjem op, så vi ikke dør af kulde.

Over halvdelen af den danske befolkning anvender fjernvarme som deres primære varmekilde.
Flere og flere er dog begyndt at få øjnene op få de mange alternativer, som både er billigere og mere miljøvenlige. På greenmatch.dk kan du få et fuldkomment overblik over, hvilke muligheder der er.

Fordele og fakta om varmekilder

Hovedårsagen til, at flere og flere vælger at investere i alternative varmekilder er, at de over tid sparer kolossale mængder af penge. Naturligvis kræver det, at man har råd til at foretage installationen af den respektive varmekilde, men bankerne plejer at være rigtig åbne over for at låne dig penge til dette formål.

I og med, at det koster en sjat penge at investere i, er det rart med et overblik over, hvilke muligheder der er. Dette får du her:

  • Jordvarme
  • Pillefyr
  • Varmepumper
  • Stokerfyr
  • Træpillefyr
  • Naturgasfyr

Fælles for dem alle er, at du vil kunne opnå signifikante besparelser på din varmeregning – og hvad der er sparet, er tjent, som man siger.

Hvor kan jeg finde en leverandør?

Markedet for varmekilder er en jungle at finde rundt i, for der er mange ting, der skal tages højde for. Hvad er prisen, hvor lang tid holder det, og hvordan med vedligeholdelsen, er nok nogle af de spørgsmål, du sidder med. Og det er helt naturligt, for det kan være en livslang investering, så det er vigtigt med grundige overvejelser.

Der er mange leverandører, og det er kun til din fordel, for jo hårdere konkurrencen er, jo billigere kan du få produktet.
For mange er greenmatch.dk en foretrukken side, når der skal findes en leverandør af varmekilde. Siden har mange samarbejdspartnere, der vil kunne tilbyde dig det, du har behov for.

Siden er skruet sådan sammen, at du udfylder en formular, der fungerer som en slags henvendelse. Denne henvendelse sender greenmatch.dk videre til de samarbejdspartnere, der opfylder dine krav bedst muligt. Herefter tager leverandøerne kontakt til dig med et tilbud. Når du har modtaget alle tilbuddene, kan du i ro og mag vælge det tilbud, der passer bedst til dine behov.

Det er gratis og uforpligtende, og tager kun et par minutter.