Spar penge på varmeregningen og rejs!

New Zealand rejse

Varmeregningen er ofte en udgift i hjemmet, som trækker på en stor del af budgettet. Det behøver dog ikke at forholde sig sådan, hvis man tænker sig en smule om, vil der være rigtig mange penge at spare. Og de penge der er sparet, kunne man jo tage ud og rejse for, og nyde livet. Eksempelvis kunne man rejse til fantastiske New Zealand og opleve en helt fantastiske verden, hvilket man ville have råd til, bare ved at tænke sig lidt om med hensyn til varmeregningen. 

Skift væk fra de traditionelle varmekilder:

De traditionelle varmekilder, hvor der opvarmes med fossile brændstoffer såsom olie og gas, er både dyrere end andre former, samt de er dårligere for miljøet. Derfor er der ikke nogen god grund til at fortsætte med den form for varme. Der findes mange andre og meget bedre varmeformer, eksempelvis solceller eller varmepumper. Varmepumper, kan eksempelvis være jordvarme, hvor man udnytter, den energi der er i jorden til at varme sit hus op. På trods af, at man skal betale et større engangsbeløb, ved installering af dette system, vil investeringen have betalt sig selv hjem inden for to år. Yderligere vil ens varmeregning blive reduceret med omkring 70 procent, hvorfor man hurtigt kan spare en masse penge op!

Opsparing

Med en så stor reduktion i ens varmeregning, kan man hurtigt få sparet en pæn bunke penge sammen, hvilket vil give en muligheden for at gøre ting, som før ikke var muligt. Bare forestil en frihed i budgettet man vil få, hvorfor det for en gangs skyld vil være nemt at spare penge sammen.

De penge man har sparet sammen, kan eksempelvis bruges til rejser. Dette kan eksempelvis være en rejse til New Zealand. Det kan være dyrt at rejse til den anden side af Jorden, men dét er hver en krone værd. Derfor er det bare om at komme af sted, når man har muligheden for det. Der er mange steder på denne Jord, som bestemt er værd at se, eksempelvis kunne disse være:

  • Kilimanjaro i Tanzania
  • Mount Cook i New Zealand
  • Himalaya i  Asien

Der er så mange smukke steder på vores Jord, hvorfor det også er vigtigt, at vi passer godt på dem. Dette vil mere grønne energiformer også være med til. Derfor er der kun gode grunde til hvorfor, man skal skifte væk fra de dyre og dårlige fossile brændstoffer og over til bedre, grønne og billigere energiformer. Man vil både spare penge, samtidig med at man vil passe på miljøet, og således er det en win-win for alle undtagen olieproducenterne.